Áruhitel információk, részletfizetés

A hiteligénylés folyamata

Cofidis áruhitel igénylésének folyamata Online videó azonosítás

Miért válassz részletfizetési lehetőséget Cofidis áruhitellel?

 • Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánjárás nélkül intézhetsz.
 • Teljes mértékű szakszerű segítséget nyújtunk, mert kombináltuk az online felületen történő vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel, ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő minden kérdésedre.
 • Kedvező feltételek, mert már 30 000 Ft-tól akár 1 500 000 Ft hitelösszegig valósíthatod meg elképzeléseidet.
 • Nem kell postáznod: a szerződéscsomagot kizárólag e-mailben küldjük, nem kell várnod a postázási időre, az előminősítést követően azonnal eljuttatjuk hozzád. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk fogja elhozni tőled.
 • Biztonságos, mert adataidat egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, tehát egyáltalán nem kell az internetre bíznod bizalmas személyes és pénzügyi adataidat.

A szükséges dokumentumok

Személyi igazolvány - az érvényességi és a fényképes oldal fénymásolata
Lakcímkártya - elegendő csak a lakcímedet tartalmazó oldal fénymásolata
Adókártya - személyi adatokat tartalmazó oldal fénymásolata
Jövedelemigazolás

500 000 Ft alatt:
 • Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelem érkezik. (A bankszámla formátuma lehet: eredeti, fénymásolat vagy akár online bankból kinyomtatott bankszámlakivonat.) vagy Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, akkor ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.
500 000 Ft felett:
 • Alkalmazott: Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: abban az esetben, ha Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

A hiteligénylés alapfeltételei

 • 18. életév betöltése
 • Európai Uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, min. nettó 65 000 Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Hiteltermék

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából:

Önrész: 0 Ft
Hitelösszeg: 150 000 Ft
Futamidő: 60 hónap
Kezelési díj: 0 Ft
Referencia THM: 29,99%
Havi törlesztőrészlet: 4 565 Ft
Hitel teljes díja: 123 900 Ft
Fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 273 900 Ft

A RESTART-COMP Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a RESTART-COMP Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.

Érvényes: 2017.01.01-től visszavonásig.

A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9. § (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A tájékoztatás nem teljes körű; a feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja.

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléstől számítva mikor kapom kézhez a megrendelt terméket?

A termék házhozszállítása maximum 2 héten belül megtörténik.

Amennyiben a termék megvásárlásához hitelt igényeltél, úgy nem kell mást tenned, mint a Cofidis Magyarországi Fióktelepétől e-mailben kapott általános hitelszerződést, tájékoztatót és ügyfélnyilatkozatokat két példányban (társigénylő esetén 3 példányban) kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.

Milyen határidőket szükséges betartanom?

Amennyiben hitelkérelmed pozitív előminősítést kap, az erről történő értesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtsd, és a futárszolgálat számára átadd. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándékod, és kérelmedet érvénytelennek tekintjük!

Mit kell tennem a szerződéssel?

Amennyiben már kinyomtattad a szerződést, és összekészítetted szükséges dokumentumokat, kérjük, várd meg futárunk jelentkezését, vagy vedd fel a kapcsolatot futárszolgálatunkkal a 06-01-501-0306 -as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre maximum 3 munkanap áll rendelkezésedre.

Hol tudok érdeklődni a hitellel kapcsolatban?

Természetesen a Cofidis ügyfélszolgálatán van erre lehetőség. Hiteligénylés esetén a +36 40 36 36 36-os telefonszámon, Cofidis ügyfelek esetén pedig a +36 1 354 5000-os számon.