-21%
Kívánságlista

Grand Theft Auto V
PC

13 999 Ft
10 999 Ft
Bruttó ár
 • Készletinformációk
  Foglalható
 • Megjelenés
  2015-04-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +110 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+

Grand Theft Auto V ismertető

Újgenerációs konzolokon is bizonyíthat végre a 2013-as év legjobb nyitott világú akciójátékaként emlegetett Grand Theft Auto V, amelyben Los Santos városába látogatva megismerkedhetünk a határtalan virtuális szabadsággal. A GTA V történetét három főhős, a más és más közegből érkezett, illetve háttérrel rendelkező Franklin, Trevor és Michael oldaláról élhetjük át, akik ugyanolyan őrült kalandokkal kecsegtetnek, mint a sorozat korábbi epizódjainak mára ikonikussá vált főszereplői.

„Az élő és lélegző várost ráadásul már nem csak egyedül fedezhetjük fel, hanem a többjátékos módnak köszönhetően barátainkkal is.”

A Grand Theft Auto V hatalmas, szabadon bejárható városában természetesen azt teszünk majd, amihez csak kedvünk van, így a három főhős bármelyikével belecsaphatunk a humort és az alvilágot tökéletesen elegyítő történetbe, de felfedezhetjük Los Santos utcáit is, miközben autókat lophatunk, bankokat rabolhatunk, vagy kipróbálhatjuk a tucatnyi minijáték valamelyikét. Kalandjaink ugyanis ezúttal sem csak az állandó bűnözésről szólnak majd, lévén kipróbálhatunk a játékban különféle sportokat – például a golfot vagy a teniszt –, de elmehetünk vadászni, ejtőernyőzni, sőt még búvárkodni is. Az újgenerációs változat ráadásul extraként kapott egy FPS módot, amivel megújult formában is felfedezhetjük ezt a hatalmas virtuális játszóteret.

A Rockstar Games alkotása természetesen nem véletlenül nyert el annyi „Év Játéka” díjat a múltban, a hatalmas szabadság miatt ugyanis olyan élmények várnak ránk a Grand Theft Auto V-ben, amilyenekkel korábban még soha, sehol sem találkozhattunk. Az élő és lélegző várost ráadásul már nem csak egyedül fedezhetjük fel, hanem a többjátékos módnak köszönhetően barátainkkal is. A GTA Online szinte egy második játéknak tekinthető a GTA V keretein belül, amelyben tovább csökkennek a határok, így együtt bandázhatunk, rabolhatunk, fosztogathatunk és versenyezhetünk is az ismerőseink oldalán, miközben az online világ egyik legrettegettebb bűnözőjévé válunk.

 • Itt az idő, hogy újgenerációs formában is megismerd a Grand Theft Auto V-öt!
 • Fedezd fel Los Santos bűntől hemzsegő városát a három főhős, a nagyszerű kaland, az óriási szabadság és a felejthetetlen élmények társaságában!
 • Ha meguntad a kampányt, csatlakozz a GTA Online névre keresztelt többjátékos módhoz, szerezz barátokat és alkoss egy saját bandát!
 • A PlayStation 4 és Xbox One változatban nemcsak újgenerációs grafika, hanem exkluzív tartalmak is várnak rád, mint például az FPS mód, aminek segítségével bármikor átválthatsz belső nézetbe!

Csomag tartalma

Grand Theft Auto V játékszoftver

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*Vista esetén NVIDIA videokártya javasolt)
Minimum CPUIntel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor @ 2.5GHz (4 CPU)
Minimum Memória4GB memória
Minimum HDD65GB HDD
Minimum VGANVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Minimum DirectX10.0
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Ajánlott CPUIntel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)
Ajánlott Memória8GB memória
Ajánlott HDD65GB HDD
Ajánlott VGANVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Ajánlott DirectX11.0