-37%
Kívánságlista

Horizon Zero Dawn Complete Edition
PS4

14 999 Ft
9 500 Ft
Bruttó ár
 • Készletinformációk
  Foglalható
 • Megjelenés
  2017-12-06
 • Törzsvásárlói kártya
  +95 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+

Horizon Zero Dawn Complete Edition ismertető

A Horizon Zero Dawn a Killzone fejlesztőinek legújabb alkotásaként egy olyan poszt-apokaliptikus világba kalauzol el minket, amelyben a gépek teljesen átvették az uralmat az emberiség felett, ezáltal kipusztult a nagy civilizáció, és fajunk utolsó, maroknyi képviselőjére maradt az a hálátlan feladat, hogy megpróbálják visszaállítani a világ rendjét.

A nyitott világú TPS-ként definiálható Horizon Zero Dawn betöltését követően Aloy bőrébe bújhatunk bele, aki példaértékű bátorsággal próbálja meg felvenni a harcot veszélyesebbnél-veszélyesebb robotokkal, amelyeket minden esetben turpissággal, illetve gyenge pontjuk kiaknázásával győzhetünk majd le.

A játékban a világ rendjének helyreállítása mellett rengeteg akció és fejtörő vár ránk, amiken keresztül felfedezhetünk a buja növényzettel benőtt romvárosokat, a bennük elrejtett ősi ereklyéket, amelyeket váltakozó napszakok és időjárás, valamint átfogó fejlődési- és crafting rendszer színesítenek majd.

A Horizon Zero Dawn Complete Edition részeként ráadásul most egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban is begyűjtheted 2017 egyik legfontosabb PS4-exluzívját, amelyben az alapjáték mellett a korábbi speciális kiadás extráit, és a legújabb kiegészítőt is bezsebelheted magadnak.

A csomag részét képező Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds részeként Aloy oldalán egy teljesen új területet, az északi fagyos lankákat fedezhetjük fel magunknak, ahol megismerkedhetünk egy minden eddiginél másabb mentalitást gyakorló törzzsel, de a tonnányi új feladat mellett megannyi új ellenféllel is összeakaszthatjuk benne a bajszunkat.


 • Szerezd be most egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban a Killzone fejlesztőinek különleges TPS-játékát!
 • Bújj Aloy bőrébe, és fedezd fel a civilizáció halálát, melyet óriási gépszörnyetegek idéztek elő!
 • Töltsd be az új kiegészítőt, és utazz el ismeretlen, fagyos tájakra, ahol megannyi friss kaland vár majd rád!

Csomag tartalma

Horizon Zero Dawn játékszoftver

The Frozen Wilds kiegészítő

Digital Deluxe bónuszok