-53%
Kívánságlista

Battlefield 1 Revolution Edition
Xbox One

16 999 Ft
7 999 Ft
Bruttó ár
 • Készletinformációk
  Foglalható
 • Megjelenés
  2017-08-22
 • Törzsvásárlói kártya
  +80 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+

Battlefield 1 Revolution Edition ismertető

A Battlefield 1 kampányában csak úgy, mint a sorozat korábbi részeiben, úgy most is igazi hősök lehetünk, miközben lehetőségünk nyílik egyszerű gyalogos katonaként, de akár tankparancsnokként, csatahajó-kapitányként, vagy egy duplaszárnyú repülőgép pilótájaként is belevetni magunkat a dinamikus ütközetekbe. A játékban az első világháború legtöbb résztvevő országának oldaláról – így akár még az Osztrák-Magyar Monarchia katonájaként is – kivehetjük a részünket a harcokból, miközben kihasználhatjuk a kérdéses időszak összes ismert fegyverét, ezáltal a pisztolyok és a puskák mellett a golyószórókat vagy a lángszórókat, de bevethetünk tüzérséget, sőt akár még a világégés legszörnyűbb fegyverét, a mustárgázt is. A Battlefield 1-ben ráadásul fontos szerepet kap a közelharc, aminek köszönhetően ásóval, szuronyokkal és más egyebekkel is rátámadhatunk majd ellenfeleinkre.

A totális háborút azonban ezúttal is a többjátékos mód garantálja, ezáltal a szinte porig rombolható, változatos felépítésű pályákon egyszerre akár 64 játékos is harcolhat majd földön, vízen és levegőben egyaránt. A változatos helyszíneken nagyon fontos lesz, hogy melyik kaszt oldalán szállunk harcba, hiszen a jól megszokott Assault, Support, Scout és Medic mellett a Tanker és a Pilot képében saját karakterosztályok jutottak a járművezetők számára, de külön kategóriába sorolja majd a játék azokat is, akik a lovas küzdelmeket és rohamokat helyezik a középpontba.

A Battlefield 1 ráadásként a grafika szempontjából sem vall kudarcot, hiszen a Frostbite grafikus motor legújabb generációjával olyan elképesztő látványt garantál számunkra, aminek köszönhetően az első világháború borzalmai és intenzív ütközetei olyan realizmussal és részletességgel elevenedtek meg előttünk, ahogyan korábban még biztosan soha nem láthattuk.


Ismerd meg most ezt az élményt a Battlefield 1 Revolution Edition által egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban, ez a csomag ugyanis az alapjáték mellett tartalmazza az eddig megjelent összes kiegészítőt, de hozzáférést ad a jövőben érkező bővítményekhez is, így rengeteg új pálya, fegyver és játékmód vár rád az első világháború legkülönfélébb hadszínterein.

 • Ismerd meg az első világégés korszakát egy összetett egyjátékos kampány, vagy a totális háborúkat mintázó multiplayer részeként!
 • Járd körbe az egész világot, és lépj csatamezőre egyszerű bakaként, vagy tankokat, repülőket és hadihajókat irányítva!
 • Válaszd a Revolution Edition-t, és szerezz hozzáférést a játék összes kiegészítőjéhez!

Csomag tartalma

Battlefield 1 játékszoftver

Premium Pass

Battlefield 1 They Shall Not Pass kiegészítő

Battlefield 1 In the Name of the Tsar kiegészítő

Battlefield 1 Turning Tides kiegészítő

Battlefield 1 Apocalypse kiegészítő

Két hetes korai hozzádérés minden kiegészítőhöz

14 Battlefield 1 Superior Battlepack

14 egyedi dögcédula

Battlefield 1 Heroes of the Great War csomag